thatsmystory

DETAILS

Kategori: Allmänt, Mode och Kläder, Outfit, Vänner och Familj


Blev ingen helkroppsbild men ni får lite småbilder. Kände för att klä mig i lite färg dagen till ära. Byxorna är från Stradvarius, örhängena är från fiorucci.se, väska från zara, kappa och linne från H&M. 

Idag har det varit lugnt. Paulina, som jag skulle plugga med, blev sjuk. Men jag gick en sväng till skolan på eftermiddagen och skrev lite på en inlämning. Sen var jag iväg och dansa som vanligt. Idag va sista gången, nu är det bara genrep kvar sen är det uppvisning. Efter dansen cyklade jag förbi Ica och handlade lite mat för ikväll. Det blev kex och ost till förrätt och hemmagjord pizza till middag. Snart är det dags för fruktsallad med limegrädde till efterrätt. 

Det blir alltså en lugn kväll för våran del. Är lite smått avundsjuk på flera av mina vänner som är nere i Lund och firar med alkohol och gott sällskap. Men man kan inte vara på två ställen samtidigt! Ha en bra kväll och var försiktiga. Kramar 

WANTIES FROM GINA TRICOT

Kategori: Allmänt, Inspiration, Mode och Kläder


Snyggt nytt inne hos Gina! Från deras The Coral Collection. Är riktigt sugen på både kjolen och tröjan. 

THAT KINDA DAY

Kategori: Allmänt, Mode och Kläder
Jeans Gina Tricot // Skor H&M // T-shirt och Skärp Levi's // Jacka Calvin Klein // Halsband Forever 21

Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Helt slut, så jag har slått mig ner i soffan framför något kasst program...

Äntligen har vi kommit igång med labben. Vår uppgift är att kolla om fotstödet på en barstol ändras/håller när det belastas. Vi ska testa olika laster, olika material, olika designs och olika placeringar på lasten. Simuleringarna tar sin lilla tid så vi har en del kvar. Men nu är vi på g i alla fall! Vi ska träffas imorgon igen och fortsätta!