thatsmystory

TVÄTTA

Kategori: Allmänt


Jaha, viken underbar lördagskväll...efter jobbet var det bara att ta tag i tvätten. Men så skönt nu när det är gjort. Önskar dock att klockan vore åtta eller nåt nu och inte kvart i elva...Tänkte hoppa in i en dusch när jag vikt klart alla kläder och se om jag hittar något kul på tv innan det är dags att sova igen. Lite mycket av allt just nu. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. När det inte är ordning eller ser ut som jag vill hemma heller blir det liksom ytterligare ett jobb eller stressmoment. Så jag ska ta tag i det imorgon. Nu när Jonas inte är hemma och kan bestämma heller mohahah. My way, the only way! Haha. Godnatt! 

MUNKEN

Kategori: Allmänt


Hur god såg inte min middag ut att vara då? Och checka utsikten! 

Tjenare!! Nu är jag hemma från jobbet och ligger i sängen efter vad som känns en lång dag. Så tänkte läsa en kort stund innan jag somnar. Imorgon blir det jobb igen. Så jag har inte så mycket mer roligt att berätta om. Ska försöka fixa lite inlägg imorgon kväll efter jobbet! Godnatt 

FRIDAY

Kategori: Allmänt


Tjenare! Dagen känns lite bättre idag so far. Har städat hela lägenheten med lite hjälp av Jonas och är påväg ner till stan en sväng innan jag ska jobba. Har blivit en del ändrade planer den här veckan. Så inte helt ledig idag. Men ledig från skolan i alla fall. Hör av senare ikväll. Ha en fin fredag!