thatsmystory

DINNER

Kategori: Mat och recept, Vänner och FamiljIdag tog vi det lugnt på eftermiddagen. Tog en efterlängtad dusch och chillade på båten innan vi gick iväg till en restaurang och åt en jättegod hummersoppa och vitlöksbröd. Efter det gick vi till en annat ställe för kaffe och lite snack. Nu ska vi lägga oss snart då vi ska iväg tidigt imorgon till några vänner till mina föräldrar. Sov så gott! 

LUNCHTIME

Kategori: Allmänt, Mat och recept, Vänner och FamiljNu har vi släppt av Rickard i Hunnebostrand efter en lunch. Det blev en räksallad och glass. Haha och jag och pappa delade på glassen! Nu ska vi gå och kolla en sväng i butikerna. Hörs senare. 

BESTCOAST

Kategori: Allmänt, Outfit


Jeans Kappahl // Tröja DO (lillebrors)

Ännu en dag på havet har passerat. Vädret har inte varit lika bra idag..men solen har ändå varit framme större delarna av dagen. Vi har badat, solat, kollat in ön och ätit i vanlig ordning. Nu ska jag upp och sätta mig på klipporna och mumsa på lite choklad. Kom förbi en liten båt för en stund sen och sålde lite gottit. Jag var snabb och hann få tag i choklad, så nu är jag nöjd också! Ha en fortsatt fin kväll!