thatsmystory

STRIPED SCARF

Kategori: Mode och Kläder
Fyndade i alla fall något inne på Gina Tricot igår. Fick med mig denna sjalen hem. Har spanat in den tidigare för länge sen, men inte riktigt blivit övertygad. Men nu när den reades ut för  20 kronor så var det ju inget att tänka på. Och nu gillar jag verkligen den! Känns nästan lite sydamerikans och handgjord då materialet är lite "hårdare". Handväskan på bilden är från zara och hatten från H&M. 

GREEK SALAD

Kategori: Allmänt, Mat och recept


Idag är det jobb som gäller igen. Börjar vid två och slutar vid sex. Laddar upp med en matlåda med köttfärssås och spaghetti och en go grekisk sallad med ruccola i. Det är verkligen en favorit! Om man inte kan åka till Grekland får man ta hem Grekland till sig! Hörs efter jobbet! Ha en fin lördag! 

LIVINGROOM | INTERIOR

Kategori: Inspiration


Tänkte börja visa lite bilder på hur vi bor! Dessa är tagna i vardagsrummet på vissa delar. Vi har inrett i jordnära färger och jag trivs verkligen här. Älskar den mint/moss gröna färgen som piggar upp det lite grann. Ska visa er mer bilder en annan gång. Om ni undrar vart något kommer ifrån så är det bara att kommentera så svarar jag så fort jag kan!