thatsmystory

SERIETIPS

Kategori: AllmäntMåste bara tipsa er om denna grymma serie. Den går på FOX i USA och hade premiär den 12 april 2013. Den har 8.2 på imdb och det finns två säsongen ute nu. När vi kollat ikapp alla GoT-avsnitt för ett tag sen här hemma blev vi sugna på något nytt. Vi zappade förbi denna då vi har fått prova på FOX ett tag nu. Och den är sjuuukt bra. Tänk er GoT fast med mer hjärna och mer verklighet. Ett måste och lovar att ni inte kommer bli besvikna! 

DETAILS

Kategori: Allmänt, Mode och Kläder, OutfitLite bilder på dagens detaljer. Örhängena är förresten också nya och fyndades på Gina för femton kronor!

Just nu är jag på jobbet och äter middag. Bästa middagen på länge. Smakade bara så bra idag. Kanske för att jag börja känna mig lite friskare! Ska snart ut och jobba igen, ville bara kika in och uppdatera er lite. När jag kommer hem blir det PH och sen läggdags. Kram på er! 

NEW IN

Kategori: Allmänt, Mode och Kläder, Shopping


Skor H&M // Polo Ginatricot // Tröja H&M // Shorts H&M // Byxor Zara

Vill visa upp mina senaste inköp på klädfronten. Har snöat in mig på svart ganska mycket, och jag gillar't. Men mina ögon och händer glider automatiskt mot färgsprakande plagg, så lite sånt får det bli med! Måste bara tipsa extra mycket om skorna. Sjukt sköna, lite högre(svinsnyggt), äkta läder och kostar endast 600 kr. Kapkap! Jättekul med nya fina kläder! Har dock ingen jättelust att klä upp mig när jag känner mig allmänt dassig, men snart så. Har massa fina outfits i huvudet!