thatsmystory

FUZZY

Kategori: Allmänt, Outfit, ShoppingJacka/kofta - Lindex 

Hejhej! Hur är läget? Jag känner mig inte alls bra. Imorse när jag kom till skolan hade jag både huvudvärk och tjejvärk. Sen kändes det som jag nyss sprungit en mara i benen...(utan att ha gjort ett skit). Tog en tablett och fikade med en ljuvlig bit kladdkaka från skolcafeét för att bota det värsta i alla fall. Men benen kunde jag inte göra något åt haha. Vi satt i datorsalen hela dagen och arbetade med programmeringen av hissen. Uppgiften var att programmera för fyra våningar med knappar och lampor på insidan och utsidan på varje våning. Vi blev färdiga och på torsdag ska vi testa programmet på en liten minihiss! Det ska alltså funka lika bra som en vanlig hiss gör. 

Igår var jag iväg på stan en sväng för att bl.a. boka en tid för spray tan. Kände för att göra det haha. Så imon kväll ska jag bli brun(orange?!) och fin! Passar bra till helgens festligheter då Cicci ska firas! Ja jag ska hem till Göteborg! Första gången på evigheter känns det som... Hittade också lite annat smått och gott. Bland annat den mysiga fluff-jackan jag hade på mig idag. Den är grå och jättemysig. Hann även slänga i lite färg i hårbotten på kvällen. Har tänkt göra det i en månad ungefär...men på fredag ska jag ÄNTLIGEN till mammas salong för mer färgning och klippning. Kommer säkert få kapa flera centimeter. Men det är det värt! 

LAZY MODE

Kategori: Allmänt


Tjenare, jag sitter i hallen och kollar på Jonas match, seriepremiär. Det är halvlek nu så passar på att blogga. De leder med 8 bollar så det bådar gott! Har jobbat både fredag och lördag dag/kväll så har inte haft något roligt att bjussa på. I fredags så tvättade jag som vanligt lite innan men hann även med att tvätta några fönster, välbehövligt! Får se om jag orkar ta resten idag! Och efter jobbet blev det nåt avsnitt GoT innan jag somnade. 

Igår började jag jobba vid ett så hann inte med så mycket innan dess. Jag är ju inte känd för att vara en produktiv morgonmänniska precis...När jag kom hem hade Jonas lagat middag! Och det hör inte till vanligheterna så blev riktigt glad. Vi slappade i soffan och åt till GoT. Det var så spännande att vi inte kom i säng förrens vid halv fyra. Så är lite seg, men snart vaknar jag nog till liv. Känns i kroppen att jag har jobbat också. Men ska försöka gå ut på en promenad sen och få lite frisk luft. Annars ska jag bara ta det lugnt idag! Pusspuss 

THURSDAY

Kategori: AllmäntSkjorta Lindex // Tröja H&M // Jeans Levi's // Skor Lager 157

Jag överlevde dagen. Men det var väldigt tråkigt vid flera tillfällen. Vi festade dock till det med en lunchbuffé på chilithai! Läraren hade dassigaste engelskan och pratade i 100 km/h när man inte fattade nåt, och sprang runt och hjälpte/snackade med folk när man var färdig och bara ville gå vidare. Så våra 8 timmar i skolan kunde lätt ha förkortats till 5 om han hade varit lite bättre! Menmen, väl hemma hann jag chilla lite med Jonas innan jag blev inringd till jobbet för ett tre timmars stängningspass. Nu är jag hemma, har duschat, hängt med Jonas och hans vän och är redo för sängen. Ingen skola imorgon, men jobbar vid tre. Ska verkligen försöka då ihop en produktiv morgon...får se hur det blir med det! Godnatt på er!