thatsmystory

MTV VMA 2015

Kategori:

I can't handle hur snygg Gigi är! Snacka om 10 poängare deluxe! Hela hon verkar vara så härlig också, så chill men ändå seriös och proffsig. Skulle kunna babbla i timmar om allt jag tycker om med henne men då hade ni nog tröttnat. Får fördela ut det i lite inlägg istället haha. Så här såg hon i alla fall ut igår under VMA:s. Taylor tog hem två pris för sin musikvideo Bad Blood där Gigi spelar "Slay-Z" vilket gjorde även henne till en vinnare ;) Har inte kollat på hela VMA:s men har sett lite små klipp. (Förr var det standard för att kolla in när Justin tog hem massa pris och upptädde hehe). Miley var host och avslutade med att sjunga en ny låt "do it" som började med "yeah I smoke pot" haha. Men förutom en Miley i alldelles för lite kläder(Jeremy Scotts förtjänst) kunde man se Nicki bjuda på lite mjukporr(?!) på scen, publiken shakea loss till the weeknd's I can't feel my face(Grymt!), speciellt Kanye gick loss, se Justin göra sitt första större uppträdande på lääänge med sin nya singel(SÅ bra!), se Kanye hyllas och hålla ett tio-minuters långt "tacktal" samt och mycket mer! Här ser du alla vinnare!

OUTFIT I WANNA WEAR

Kategori: Outfit I wanna wear

1. Dior So Real Sunnies, (lookie HERE) 2. Bag Zara (lookie HERE) 3. T-shirt (HERE) 4. Faux leather pants (HERE) 5. YSL Green Bomber (lookie HERE) 6. Balenciaga Boot (lookie HERE)
 
Jag är kär i outfiten ovan! Köpte mig äntligen en grön bombajacka för någon vecka sen. Har inte fått chansen att använda den än då den är fodrad men snart så! Älskar min svarta "riktiga" jag köpte från Alpha Industries för två år sen så känns mer en rätt att en grön äntligen har fått flytta in! Och de där Balenciaga skorna, har cravat dem så länge, men dem finns aldrig i min storlek. Pratar ju såklart om kopiorna från henrykole.se. Men jag gillar tanken på helsvart med den gröna jackan till, så det får det bli när jag inviger jackan!
 
Vad händer annars då? Jag vaknade upp sent hos Jonas efter lite för många avsnitt av Narcos. Tänkte få upp det här inlägget tidigare idag men min dator krånglade, men nu verkar det löst! Ikväll blir Paradise Hotel med Elin vilket jag verkligen ser fram emot! Har en vän/bekant som är med så skrattar av bara tanken på att se han i tv-rutan haha! Puss
 

SUNDAY | TV-SHOW

Kategori: Allmänt


Godkväll ;) vad har ni för er? Själv ligger jag i sängen hemma hos Jonas och kollar på Narcos. En serie från Netflix som handlar om Pablo Escobar och knarkhandeln i Colombia. Serien är faktiskt väldigt bra och undervisande då den använder sig av verkliga klipp på uttalanden och visar riktiga bilder som togs på den tiden, runt 70- och 80-talet! I serien får man följa två amerikanska poliser vars uppdrag är att få stopp på knarkhandeln och Pablo i samarbete med den colombianska polisen. Helt sjukt vad korrupt det var/(är?!). Och hur mycket folk som dödades. Detta var ändå inte så längesen...om ni tycker den verkar spännande så tycker jag ni ska ta er en kik! Nu är det dags för nästa avsnitt och lite chiapudding i sängen. Jonas har spelat träningscup(handboll) i helgen så han är helt slut och vill bara mysa. Men inte mig emot!