thatsmystory

DINNER WITH LOVE

Kategori: Allmänt, Mat och receptÅh gårdagen var så mysig. Jag var i skolan på morgonen och hade ett möte hos Saab på eftermiddagen innan vi träffades vid fyratiden. På kvällen tog vi en liten promenad, kollade på en handbollsmatch och åt lite gott. Fick inte efterrätten på bild, men det blev gino med vaniljglass! 

Imorse gjorde vi dunderfrukost innan det var dags att säga hejdå igen. Kändes nästan som "the good old days" när vi precis hade börjat träffas och jag gick sista året på gymnasiet. Han pluggade ju i Jönköping då och vi fick ta vara på de få gångerna vi sågs. Hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång! 

I'M BACK

Kategori: Allmänt


Ingen bra rutin på min uppdatering nu för tiden...vill så gärna men väljer att lägga energin på annat. Men ska bli bättre. Vet ju att jag själv tycker det är kul att kolla tillbaka på vad jag har haft för mig! 

Idag har det varit skola, en hemtenta på datorn och sen deg i soffan resten av kvällen. Vek precis in tvätten som jag tvättade förra måndagen, bra där! Så ni förstår att bloggen kanske har fått hamna åt sidan om t.o.m. tvätten har fått göra det...men imon hoppas jag på ny energi då Jonas kommer och hälsar på! Han har inte varit här sen han flyttade ut för tre veckor sen, så det ser jag verkligen fram emot! 

#FSOG

Kategori: Allmänt, Vänner och FamiljIgår var det alltså dags! Fifty shades of grey stod på agendan. Lånade böckerna av Elin i slutet på sommaren och blev helt hooked. Läser så sällan men bara jag har en bok i min hand så slukar jag den. Det är bara det där med att ta mig till biblioteket som inte är min starka sida. Tycker det är onödigt att köpa böcker också då jag inte läser de flera gånger, med undantag för twilightserien då då. Men det var hundra år sen jag bläddrade i den sist. Jaja nog om det! Eller visste ni förresten att karaktärerna i boken är inspirerade av Edward och Bella?! Har ingen supersäker källa utan Emelie på jobbet nämnde det! Men jag ser många likheter så det är mycket möjligt. Menmen, tänkte jag skulle ge en liten recension om filmen...

Over all så var den ju bra, går ju inte att sticka under stolen med, men är inte superexcited över hur den var. Men det är ju aldrig lätt att göra film av bok. Men något som jag älskade var vissa av miljöerna! Tycker inredningen i nästan alla lokaler som de vistades i var klockrena. Mr. Greys lägenhet var ju dock MAGISK!! Så tycker dem hade lyckats väldigt bra med det. Något negativt tyckte jag var hur allt kändes komprimerat och stressat. Hann inte riktigt få någon "mys-feeling" då allt hände så fort! Och tyckte att Mr. Grey inte var hundra i karaktären. Uppfattade honom lite mer intensiv och Edward-aktig i boken. Tyckte även att vissa av familjemedlemmarna kändes lite fel. Men så blir det ju när man har en egen tydlig bild! Var iaf med mina klassisar Saralie och Marjo som ni ser på bilden ovan! Och yes jag är ljusare och mer korthårig! Mixed feelings about beeing "blonde"(soon) again, men just nu e det väl wopwop!