thatsmystory

CÉLINE

Kategori: Allmänt


Jaha, då var det torsdag igen och veckan är nästan slut. Tiden går så fort! Nu sitter jag och väntar på att Julia och Lotta ska komma förbi för lite drinkar! Börjar åtta imorgon så det blir inget alltför crazy, bara kul att hänga lite. Imorgon är det skola först och sen direkt till jobbet som förra helgen...bara att försöka visualisera pengarna och allt roligt man kan göra med dom när det känns jobbigt haha! Annars så kommer här en till bild på håret, en liten lockig version! Gillar det mer än det platta! Men nu kommer tjejerna här, ha en fin torsdag! :) 

H&M NEWS

Kategori: Allmänt, Mode och KläderNyheter från H&M 

Gillade stylingen och känslan på dessa bilder. Dem har fått upp massa snygga skor på hemsidan! Check it out! 

MONDAY

Kategori: Allmänt


Dagens inspirerande frukost haha...

Godmorgon! Sitter i skolan och ska slutföra joysticken och kanske börja på strykjärnet innan det är dags för matte vid tre. 

Det jag drack imorse var pressad citron och ingefära blandat med varmt vatten. Inte speciellt gott, men hälsosamt!

Givetvis vaknade jag inte förräns elva igår...så blev inget gjort innan jobbet. Men gick däremot till gymmet efter jobbet och köttade i en och halv timma. Var så skönt! Måste bli bättre på att ta tag i det. Ska lägga upp passet här sen. Ifall jag glömmer av det själv så vet jag vart jag kan hitta det! Ha en fin måndag! :)