thatsmystory

SHOPPING

Kategori: Allmänt


I förrgår var jag i stan en sväng för att spana lite. Fick lite shoppingabstinens så åkte in själv och stoppade hörlurarna i öronen. Brände av några podcasts och kom hem med några påsar och en lite tunnare plånbok. Men jag hittade massa fint som jag ska visa er! Lite kläder inför hösten haha, men det är ju redan höstväder ute så det skadar inte! Tyvärr inget av det fina på bilden ovan, det var alldeles för stort så satt inte så bra, men det gjorde sig bra på bild ;) från mango om någon undrar :) 

EL CORAZÓN

Kategori: Mat och recept, Vänner och Familj

Vilken tiopoängskväll kväll. Har verkligen haft det så trevligt. Mötte upp tjejerna på El corazón i ösregnet för lite mat och gott att dricka. Ellen fyllde år så jag hängde på som en extra present, skämt å sido hehe :) 

Som ni säkert vet så var det lite problem med strömmen men till slut fick vi in våran ombeställda mat. Fy vilken panik i köket, men som förstående kunder med erfarenhet i branschen skötte vi det snyggt. Fick beröm för att vi var bra kunder haha. Då värmde det i Julias service-hjärta!  Tjejerna beställde pizza och jag en chevrésallad. Den var väl kanske ingen tiopoängare men slank absolut ner ändå. Saknade nån typ av grönsak i den, blev lite trist med bara sallad, valnötter, skinka och ost. Men jag beställde även en virgin mango/passion daquiri som gjorde sitt. Verkligen yummy, den hade även lite limesmak, vilket jag älskar då jag tycker om när det är söt/surt! De andra drack vin och sangria men jag håller mig hellre till saften ;) 

Efter detta trevliga gick vi hem till Julia för lite spel och mer gotte. Julia kammade hem förstaplatsen och jag kom väl sist haha, jaja. På vägen stötte vi på Cicci vilket också var trevligt, och nu ska jag hem och sova hos prinsen. Kan inte bli bättre, drömtisdag! 

WHITE

Kategori: Allmänt, Outfit


Kavaj Zara / Halsband Guldfynd / Linne H&M

Hejhej! De där solminuterna som jag pratade om var verkligen bara några minuter. Får se hur länge min kavaj är vit och torr...nu sitter jag i alla fall på bussen in till stan för att möta upp en kompis(kollega) från Jönköping och hennes vänner! Det blir en middag på El Corazon och lite häng hos hennes föräldrar i Kungshöjd, ska bli supertrevligt!