thatsmystory

BEAUTY TIP | TWO FAVORITES

Kategori: Hairtalk


Ni var några som undrade hur jag hade fått till mitt fluff som jag hade i helgen! Hemligheten bakom håret är dessa två produkter. Ett tips om ni som mig har typiskt skandinaviskt tunt hår.
 
SPRAY AND CLEAN - torrschampo.
 
Denna produkten har funnits i mitt badrumsskåp i flera år. När jag var brunett hade jag den bruna varianten, men nu är jag tillbaka på den ljusa igen! Har inte provat jättemånga andra men av de jag har provat är denna min favorit. Den trollar bort allt mitt smutsiga hår när jag inte hinner eller orkar tvätta det. Den känns inte för tung eller lätt utan lämnar en skön känsla. Och om du vill använda produkten för att få extra volym är det bara att spraya på lite extra i botten! Denna produkten använder jag på torrt hår främst i hårbotten. 
 
THICKER - skapar effekten av ett tjockare och livfullare hår. Innehåller värmeskydd för plattång. 
 
Till skillnad från torrschampot är detta ett nytt tillskott i badrumshyllan! Mamma tipsade om denna när vi klippte av mig håret i våras. Har inte använt den jättemånga gånger men de få gånger jag har det har den inte gjort mig besviken! Denna applicerar jag på handduks torkat borstat hår och sedan hugger jag in med fönen! Börja föna i botten och jobba dig ut till topparna.
 
En liten mini-guide på hur jag gick tillväga för att få till just lördagens look kommer! Så håll utkik :)
 
Kommentera inlägget här: