thatsmystory

SURPRISE JENNY

Kategori: Fest, Vänner och Familj

Här kommer bilderna från helgen som utlovat! Tog några dagar men den som väntar på något gott! Det var alltså i lördags hela gänget samlades för att välkomna Jenny hem efter ett år i USA som Au pair en bit utanför New York! Tjejerna hade gjort så mysigt i lokalen med popcorn å chips å fixat beer-Pong bord. Kvällen var så rolig. Träffar inte dessa tjejer så ofta så blev mer prat än dans om vi säger så, men jag var glad ändå! Hade massa att ta igen så förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills vi ses nästa gång! Alltid så välklädda och trevliga tjejer, sånt gillar jag! Önskar vi kunde hänga mycket mer i framtiden, inte bara på fest, så det får vi ändra på ;) Välkommen hem Jenny och tack för att jag fick vara med och välkomna henne! 

FALL MUST HAVE | LEATHER SKIRT

Kategori: Mode och Kläder
Skinnkjolen är alltid ett säkert kort. Går att matcha till alla typer av skor och alla toppar. För en avslappnad look matchar du med en oversized stickad tröja och boots. För en finare look matchar du med klackar och en tightare topp, smycken och en utstickande väska! Såg att H&M hade massa bra alternativ. Listade några här ovan, mina favoriter är 1,2,5 och 9! 

WHAT'S THE COLOR?!

Kategori: Allmänt, OutfitJacket Cubus / Blouse Gina Tricot / Pants Zara / Shoes Mango

Igår efter jobbet skyndade jag mig hem och hoppade in i en dusch innan jag åkte iväg. Det var dags för en överraskningsfest för att välkomna Jenny hem från ett år i USA! Drog på mig mina sköna skinnbrallor och hoppade i nya klackarna. Byxorna är så sköna och mjuka och har en roligare modell vilket gör dem mer intressanta. Sen är färgen ganska spännande. Kan verkligen inte definiera den. Vilken färg tycker ni dem har? Grå, gröna, beige?! Hur som så gillar jag dom skarpt.

Tog lite bilder från festen som kommer upp senare men ville visa er dessa som Emma hjälpte mig att ta först! Det var ju kolsvart ute så vi gjorde så gott vi kunde i mörkret men jag tycker bilderna blev sjyssta. Det roligaste var att klungan, som stod en bit bort, utbrister; är det ny profilbild på g eller?! Haha...Så gulligt att hon hängde med mig ut under kvällen för att knäppa dessa. Tack igen Emma!!! 

Jag är ju fortfarande inne på mina "50 dagar utan alkohol och socker" så var nykter och körde. Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om det, hur det har gått, varför jag gör det och om det är jobbigt osv. Hade ni tyckt att det hade varit intressant?! Känner inte att jag behöver förklara mig men känner att jag vill för att jag kan!

Nu kallar sängen, ögonen går i kors! Sov så gott så hörs vi imorgon!