thatsmystory

NEW IN

Kategori: Inspiration, Mode och Kläder, Shopping

Tröja Gina tricot / Jeans Gina Tricot / Turban Zara / Glitterpolo H&M / SpetsBH Gina Tricot / Jumpsuit Gina Tricot / Örhängen H&M
 
Det var längsen jag delade med mig av lite nytt som har fått flytta in i garderoben. Den gråa tröjan tipsade jag ju om för över en månad sen men då var den slutsåld. Gissa lyckan när jag hittade en i min strl i Sthlm haha. Köpte även två par jeans där, ett par helsvarta från gina och ett par blåa från zara. Äntligen har jag två helt vanliga tighta jeans. Fattar inte att jag har kunnat överleva utan...Sen fick även lite roliga accessoarer flytta in. Bland annat en turban i sammet. Hittade inte den på hemsidan men den ser nästan ut som den på bilden. Så coolt, får se om jag kan bära upp det bara! Köpte även två pälsbollar, en grön och en röd i äkta julanda haha.
 
Jumpsuiten köpte jag för ett tag sen. Har velat ha en hur länge som helst men inte hittat någon som känts bra. Det är ganska svårt att hitta några som passar eftersom jag är lång samt bred över lår/rumpa. Men denna var stretchig så då funkade det!
 
Örhängena och glittertoppen klickade jag hem på cybermonday från H&M. Dem är påväg till mig just nu så får se om tröjan passar men tyckte den va så cool! Om det är iskallt på nyår kan ju denna lätt vara ett alternativ, men även jumpsuiten. Den skimmrar lite och det går att ta på sig långkalsonger under haha!
 
Kommentera inlägget här: