thatsmystory

NYÅRSAFTON

Kategori: Allmänt


Jag gick upp halv åtta idag och har suttit till nu för att göra klart en uppgift som skulle in idag. Så jäkla skönt att vara klar, men fy fan för att sitta halva nyårsafton! Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen åka till Cicci där vi ska värma upp lite innan vi drar till Amanda! Tjingtjong :) 

HAIRCUT

Kategori: Allmänt


Då var det äntligen dags att fixa till frillan. Jag kapade några centimeter och ljusade upp det med lite slingor! Är nog sugen på att kapa det lite till bara för att, när jag ändå e igång liksom! Och jag är påväg mot ljusare tider i håret också. Tanken är att försöka komma min naturliga hårfärg närmare. Något jag inte haft på ungefär 7 år... 

MAÑANA

Kategori: Allmänt, Mat och recept, Vänner och FamiljÄntligen fick jag träffa mina gamla klassisar från gymnasiet! Malin va ingen lysande fotograf så jag och Hanna fick inte vara med på bloggen ;) Vi bestämde oss för att träffas på mañana för lite tapas. Jag tog baconlindade dadlar, chevrémacka, vitlöksmarinerade räkor och chilli. YUM. Jättemysigt att få catcha up ses efter ungefär 2 år utan att ses!