thatsmystory

MY 2015 | DECEMBER

Kategori: MY 2015

Blandade bilder från december 2015
 
Sist men inte minst december som känns så nära men ändå långt borta. Jag jobbade på bingon några dagar i början men sen blev det förskolan flera dagar i sträck. I december blev det bland annat en supergod middag hemma hos Ida med Elin och så mycket bättre, Eves tåg var försenat från Stockholm så vi dissade Liseberg och hade myskväll istället. Jag fick besök av mina småkusiner och hade en mysig helg med film och skogspromenader, middag på LouLou, lussebullebak, middag hos mig med MF och Ella, luciafirande på förskolan, adventshäng med Josephine och massa mer häng med henne, mini-jul hemma hos Michelle, fika med Mässing, julafton, grym utgång på post hotellet på juldagen, födelsedagsfirande av morfar på annandagen och nyårsfirade med fina vänner!
  

MY 2015 | NOVEMBER

Kategori: Allmänt

Blandade bilder från november 2015
 
Det känns ju som det var november igår men när jag kollar på bilderna så känns det ändå som att det hänt en del efter ändå. Detta var en bra månad, förutom att jag var sjuk ganska mycket. Så jobbigt, det värsta är att man blir begränsad och kan inte göra allt man vill. Ja vad gjorde jag denna månaden då? Balmain släppte sin kollektion för H&M, jag och Cicci köade och shopppde lite, hängde med Jonas till Jönköping för att tömma vårat gamla förråd, hann även med en smoothie med Julia (rolig dag), fikade hos Nattis med MF och Ella, åt massa smarriga frukostar hemma hehe fördelarna när man är sjuk, tog en sväng till stan och njöt av en juice och att det fortfarande var ganska härligt ute, tog hand om en sjuk Jonas, drack lite grönt, firade gab&gab, köpte några blivande favoriter i garderoben, var på arbetsintervju, fotade med bästa Alaa, hälsade på Eve och Cami i Sthlm med Elin och firade första advent tillsammans med dem. Myspys månad, fick hänga med massa sköningar!
 

MY 2015 | OCTOBER

Kategori: MY 2015

Blandade bilder från Oktober 2015
 
Oktober...en fin men ändå väldigt tråkig månad. Hösten har nog aldrig varit så vacker som i år. Jag jobbade mina sista dagar på farmen, jobbade på bingon och hjälpte min moster i två veckor på Käringberget i matsalen. Jag fotade lite mer vilket alltid är kul för både er och mig. Hängde med Josephine i stan, lekte med mina småkusiner, fotade med Mela, tog fler hål i öronen, hjälpte Josephine att sälja kläder på bagageluckeloppis, firade Cicci, var på inflyttningsfest hos Vickie, lunchade med Cicci, kollade handboll med Jonas, drack alkoholfria drinkar på Puta Madre med Elin och Eve, lunchade med mamma, Justin släppte sin tredje singel, Jonas kom hem från sin resa i USA och vi valde att avsluta vårat förhållande i slutet av månaden. Efter det blev jag sjuk och det höll i sig ett bra tag, har aldrig varit så sjuk innan tror jag...