thatsmystory

TWINNING

Kategori: Fest, Mode och Kläder, Outfit, Vänner och FamiljJenny och jag i våra matchade jumpsuits från GinaTricot! Jag har även på mig kroppssmycke från Ur&Penn samt skärp och armband från H&M.
 
Foto: Hanna Edvardsson Edit: Me
 
Hej på er sötisar! Dåligt med uppdatering från mitt håll, sorry. Men jag har verkligen slappat till 110% och det har varit så skönt! Det brukar klia i fingrarna annars men jag behövde en liten paus och bara njuta av ledigheten och starten på det nya året!
 
Idag blev det en lunch på stan med Vickie och Nattis samt lite shopping. Mysigt att träffas över en lunch. Det blev på Sweet Coffe&Deli som är en hälsosam favorit. Efter några timmar på stan skildes vi åt och jag åkte förbi Jennifer, min kusin, och hennes familj på vägen hem. Nu är jag hos Jonas och är redo för lite film och fruktsallad! Bjussar på några bilder från nyårsafton sålänge. Tyckte det va så kul att vi hade samma jumpsuit på oss. Det var ju givet att knäppa några bilder i äkta tvillinganda. Mer bilder från kvällen kommer imorgon!  Och då menar jag det, haha, för bilderna är redigerade och klara. Men pusspuss, nu är det movietime! :) 
 

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: